Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Смотри сайты - получай ДЕНЬГИ!             Освітній портал


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Жовтень » 4 » День вителя 2018
19:24
День вителя 2018

    З-поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій у нашому закладі освіти особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня Україна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.
    Відбулося таке свято і в Нижньоворітському ліцеї. В актовій залі зібрався весь педагогічний колектив, а учні підготували чудовий концерт-телепередачу «Педагог- ТV». Ведучі,учні 11 класу Беренич Магдалина та Далекорей Василь, урочисто піднесеним тоном привітали усіх педагогів школи: і тих, які трудяться на педагогічні ниві, і тих, які перебувають на заслуженому відпочинку. Не обійшлося без музичних подарунків, які майстерно презентували учні ліцею: Рябінчак Н., Голянич Є., Рябінчак Х.,Керекеш Б., Рябінчак В., Довгінка М., Грига Д., Бігарій А. А яка телепередача без інтерв’ю! Журналіст Шишканинець О. поспілкувалася із заступником директора Гешур Т.Ф.Таким чином учнівський колектив дізнався багато цікавого про свого наставника.
    Свій «Клуб анонімних учителів» презентувала Синкулинець Надія, яка наголосила, що учитель – це не професія, а стан душі.
    Присутнім у залі сподобались новинки моди, прогноз погоди у залі, адже атмосфера була по-справжньому  щира і дружелюбна. Свідченням цього є чудові світлини.
    Свято прогриміло, і знову в душі спогади, спогади… Як хочеться, щоб про вчителя пам’ятали завжди, а не тільки в День працівника освіти. Хоча справжнього Учителя пам’ятають. Отож гідно носімо звання Педагога, Наставника, Друга.

 

Найщиріші привітання від молодших учнів нашого ліцею нікого не залишили байдужими

Переглядів: 430 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Наше опитування:
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 199
Школа-інтернат© 2024