Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Смотри сайты - получай ДЕНЬГИ!             Освітній портал


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Грудень » 18 » Про торгівлю людьми та безпечну міграцію
10:12
Про торгівлю людьми та безпечну міграцію

Динамічне сьогодення ставить різні виклики, а оперативно й правильно на них реагувати допомагають відповідні фахівці. Саме тому до Нижньоворітської школи-інтернату завітали експерти Закарпатської громадської жіночої організації (ЗГЖО) «Веста», щоб разом із керівництвом та вихователями обговорити актуальне питання торгівлі людьми й безпечної міграції.

Вищеназвана організація (за підтримки Міжнародної організації з міграції Агентства ООН з питань міграції) виконує проект «Розбудова спроможності служб у справах дітей, а також персоналу державних дитячих закладів опіки і піклування  щодо ідентифікації дітей, які постраждали від торгівлі людьми, та надання їм допомоги в рамках Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми». Мету відповідної ініціативи окреслила голова ЗГЖО Інна Сабадош: «Ми прагнемо підвищити рівень обізнаності щодо виявлення дітей, постраждалих від торгівлі людьми (ПТЛ), серед тих, які перебувають у державних закладах опіки та піклування; сприяти доступу таких дітей до захисту й допомоги через розбудову спроможності та можливостей служб у справах дітей і персоналу державних закладів опіки та піклування у сфері попередження торгівлі людьми; виявити ПТЛ і надати таким дітям необхідну допомогу в рамках Національного механізму взаємодії суб’єктів, котрі здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми (НМВ)». Цільова аудиторія проекту – фахівці служб у справах дітей, персонал інтернатних закладів, управлінь соціального захисту населення, центрів соціальних служб для сім’ї, дітей, молоді та відповідних підрозділів Національної поліції в Закарпатській області. 


Представники «Вести» докладно окреслили проблему, поділилися досвідом ідентифікації, виявлення постраждалих від торгівлі людьми. Також надали інформаційні матеріали, які допоможуть працівникам школи в роботі з учнями при обговоренні відповідного питання.


Мирослава Гараздій

Переглядів: 408 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Наше опитування:
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 199
Школа-інтернат© 2024