Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Смотри сайты - получай ДЕНЬГИ!             Освітній портал


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Листопад » 14 » Тиждень біології та хімії
12:59
Тиждень біології та хімії

Тиждень біології та хімії

Предметні тижні є ефективною формою позакласної роботи. Вони активізують пізнавальну діяльність учнів, сприяють покращенню засвоєння навчальної програми.

Основною метою проведення тижня хімії та біології є підвищення інтересу до предмету, активізація пізнавальної діяльності учнів, поглиблення знань учнів у різних ділянках цих наук.

Для реалізації даної мети з 22 по 26 листопада в ліцеї проводився тиждень хімії та біології . Учителями Балецькою Т.Ф. та Траньович О.М. був складений план тижня.

22 листопада відбулося відкриття тижня, було анонсовано заходи, які відбуватимуться у школі.

23 листопада відбулася шкільна олімпіада з біології.

Серед учнів 5 класу був проведений природничий марафон, де вони мали можливість розгадувати загадки, ребуси, анаграми, криптограми про живу та неживу природу. 

              

 Розгадування загадок з хімії.

Семикласники прийняли активну участь у вікторині «Незвичайні тварини». Учні з великим задоволенням займалися розгадування дивовижних тварин планеті, а також ознайомились з тими тваринами, які ,на жаль, зникли з планети Земля.

 

     

 

Традиційно під час тижня біології та хімії відбувається Свято осені, яке підготували учні 5-8 класів. На один день школа поринула в чудову осінню казку.

Кожен клас підготував вироби з природних матеріалів: аплікації, фруктові композиції, композиції з квітів. Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції. Фантазії дітей не було меж.

                       

 

Для учнів 9 класу була проведена інтерактивна гра: «Пізнай самого себе». Ця гра визначила індивідуальні знання кожного учня з біології людини, перевірила кмітливість, увагу, фантазію, вміння зосереджуватися, діяти у нестандартних ситуаціях.

      

 

 


 

 

Переглядів: 445 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Наше опитування:
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 199
Школа-інтернат© 2024