Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Смотри сайты - получай ДЕНЬГИ!             Освітній портал


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Жовтень » 31 » Тиждень хімії та біології
21:50
Тиждень хімії та біології

Предметні тижні є ефективною формою позакласної роботи. Вони активізують пізнавальну діяльність учнів, сприяють покращенню засвоєння навчальної програми. З 23 по 27 жовтня 2017 року в стінах нашої школи проходив тиждень біології та хімії, у якому активну участь взяли учні 1- 11 класів. Протягом предметного тижня відбулося ряд заходів, які були спрямовані на активізацію пізнавальної діяльності учнів з даного предмету, а також здібні і талановиті учні школи показали свій високий рівень підготовки і зацікавленості до біології та хімії. 23 жовтня на загальношкільній лінійці учні ознайомилися з основними заходами під час проведення тижня. Вчителем біології Балецькою Т.Ф. та вчителем хімії Траньович О.М. було сплановано і погоджено з директором школи план тижня.

Учні 6-11 класів підготували стіннівки на різні теми: «Червона книга», «Цікава хімія», «Бережіть природу», «Роль біології у житті людини».

 

Серед команд учнів 10-11 класів було проведено інтелект-шоу «Найрозумніший». Перемогу здобули найерудованіші десятикласники: Бугірь Наталія, Далекорей Василь, Волосяк Яна, Довганинець Ірина, Беренич Магдалина, Маринець Тетяна.

Учні 7-9 класу переглядали фільм «Брати наші менші», який акцентував увагу на проблемі безпритульності тварин.

Під час перерв проводився природничий марафон, у якому учні розв’язували кросворди, різноманітні загадки з хімії.

Цікавим був квест «У пошуках скарбу», у якому взяли участь учні 8 класу, учителі школи та представники еколого-натуралістичного центру «Арніка». У завзятих змаганнях перемогла дружба, бо ключове слово «здоров’я» знайшли обидві команди одночасно.

Презентація « Вплив алкоголю і тютюну на здоров'я людини» , підготовлена вчителем хімії Траньович О.М., вкотре застерегла вихованців школи-інтернату від необдуманих вчинків, а анкетування, проведене після ознайомлення з презентацією, дозволило учням визначити свій рівень алкоголізації та схильність до вживання наркотиків.

 

 Справжнім апогеєм стало Свято осені, яке було проведено в актовому залі школи-інтернату. Долучилися до антуражу зали учні початкової школи, які підготували чудові вироби з дарів природи.

   

Особливої інтриги заходу надавало те, що у закладі освіти обирали Королеву осені. Учениці 6, 7, 8 класу: Бігарій Ангеліна, Грига Діана, Вайдич Діана, Синкулинець Дарина, Ровенська Мирослава, Ковтун Тетяна- серйозно поставились до участі у святі. Претендентки на поважний титул пройшли випробування у таких категоріях: «Візитка», «Перукар», «Осінній авангард», «Дари осені». Королевою осені стала учениця 6 класу Грига Діана, а віце-міс Вайдич Діана, учениця 7 класу. Усі учасниці свята отримали дипломи та невеличкі подарунки.

 

 

Наступним етапом Тижня біології та хімії стала вікторина з хімії «Що? Де? Коли?» серед учнів 9 класу. Найращим знавцем хімії став Халус Еміліан.

 

У п’ятницю на загальношкільній лінійці було підведено підсумки Тижня біології, най активніші учасники отримали грамоти, невеличкі подарунки та оплески.

Свято закінчилося, хочеться вірити, що проведені заходи сприятимуть формуванню екологічної культури учнів, прагнення вести здоровий спосіб життя.

Переглядів: 613 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Наше опитування:
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 199
Школа-інтернат© 2024