Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Смотри сайты - получай ДЕНЬГИ!             Освітній портал


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Листопад » 1 » Вігук про свято хімії та біології
23:14
Вігук про свято хімії та біології

Як часто ми замислюємося, з яких елементів складаються предмети навколо нас? Чому ми прокидаємося вранці та відчуваємо втому ввечері? Як взагалі функціонує наше тіло? На всі ці питання знають відповіді одні з найважливіших наук людства – хімія та біологія.

Не секрет, що учні Нижньоворітської школи-інтернату із задоволенням вивчають ці предмети. Кабінет хімії та біології для багатьох став другою домівкою. Любителі природничих наук можуть годинами розглядати мікропрепарати, захоплено слідкувати за хімічними реакціями. Дирекція школи, помітивши такий інтерес до цих предметів, вирішила провести тиждень хімії та біології для учнів, аби вони змогли показати свої знання у вікторинах, спробувати власні сили в конкурсах та випробувати себе на міцність у квестах.

Розпочала тиждень вікторина, яка проводилася між учнями 11 та 10 класу. Ведучою стала вчитель хімії Траньович Оксана Михайлівна. Вона ознайомила юних знавців природничих наук з правилами цього випробування, пояснила, що потрібно зробити учасникам в кожному із завдань. Змагання відбувалося в 6 турів, за кожним з яких пильно слідкувало прискіпливе журі. Оцінювали учасників вчитель географії Глебена Інна Василівна та вчитель біології та основ здоров’я Балецька Тетяна Федорівна.

Старшокласники мали змогу проявити свої ораторські здібності, показати весь свій багаж знань із даних дисциплін. У кожній команді було по 6 учнів, у кожного класу була свою група підтримки. До речі, присутні також не залишилися осторонь: для них підготували окремий конкурс, під час якого, правильно відповівши на запитання, вони могли заробити додатковий бал своїй команді.

Після того, як учасники успішно пройшли всі етапи вікторини, судді почали підраховувати бали. Переможцем вікторини стала команда 10 класу. В кінці тижня на урочистій лінійці з приводу завершення тижня біології та хімії десятикласникам вручили призи.

Проте неважливо, хто переміг, важливо те, що вихованці школи показали, як сильно вони люблять ці науки, з яким ентузіазмом вони виконували кожне завдання. За таку потужну мотивацію в першу чергу слід подякувати справжнім віртуозам своєї справи, мудрим вчителям від Бога - Балецькій Тетяні Федорівні та Траньович Оксані Михайлівні.

учениця 11-ого класу Таміла Повханич

Переглядів: 441 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Наше опитування:
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 199
Школа-інтернат© 2024