Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Смотри сайты - получай ДЕНЬГИ!             Освітній портал


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Червень » 24 » Випускний 2018
20:13
Випускний 2018

За лаштунки шкільного життя: випуск-2018

В актовій залі школи традиційно зібралися батьки, друзі, учителі, щоб привітати цьогорічних випускників. Водночас атмосфера доволі камерна, невимушена, як і зазвичай, із нотками радості та певної ностальгії за шкільними роками.

Вітальними словами розпочали свято ведучі Ірина Довганинець та Еміліан Халус. Відтак своєрідний підсумок життєвих уроків озвучила директор Наталія Юріївна Ряшко: «У майбутньому будете мати чимало друзів, але пам’ятайте, що найвірнішими завжди залишатимуться батьки». Також побажала «мирного неба, Божої ласки, успіхів та реалізації задуманого». Цьогорічні випускники – особливі, адже є останніми, котрі здобували знання в Нижньоворітській школі-інтернаті, оскільки з 19 червня навчальний заклад уже має статус ліцею.

Далі перейшли до основної миті свята – вручення атестатів, які є перепустками у світ професій та самостійного життя. Крім того, срібну медаль вручили Олександрові Вайдичу, а учасницям онлайн-програми з підготовки до ЗНО – Вікторії Сличко та Мар’яні Ісевич – планшети (до речі, дівчата потрапили до десятки найактивніших в Україні за версією ГО «Освіторія»; спонсор – компанія «Кока-кола»). Виступила й класний керівник Любов Юріївна Голянич, котра згадувала про шкільні будні; вишкіл, який довелося пройти під час навчання; також додала: «Життєва стежка, що попереду, у кожного буде різною. Бажаю, хай усім шлях стелиться трояндами. Однак пам’ятайте: ці квіти з колючками, тобто траплятимуться певні труднощі, невдачі. Оминайте їх і завжди рухайтеся вперед». Своєю чергою, випускники дякували вчителям, зокрема віршованими рядками. Лунали й пісні про школу, наставників, добро… Від імені батьків виступив Сергій Іванович Вайдич. Одинадцятикласникам радив узяти в майбутнє знання та бажання до праці, зичив здійснення мрій і щасливої дороги.

Насамкінець завдяки слайд-шоу із фото випускники згадували, якими були за дитячих та шкільних років, а ще сформували педагогічному колективові своєрідний наказ з елементами гумору.

Загалом лунало чимало вітальних слів, побажань та порад… Перед одинадцятикласниками – нове життя: із нелегким вибором, злетами, падіннями, численними змінами. Усе ж головне, щоб нинішніх випускників завжди супроводжували добро, щирість, чиста совість, повага, «сродна праця» і прагнення до знань, постійного вдосконалення. Зрештою, цього вже навчили в школі. Залишилося тільки перенести вищеназвані якості у вимір дорослості, який відкривається вже сьогодні…

Мирослава Гараздій     

Переглядів: 663 | Додав: Garazdiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Наше опитування:
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 199
Школа-інтернат© 2024