Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Смотри сайты - получай ДЕНЬГИ!             Освітній портал


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Вересень » 2 » 1 Вересня 2012. Святкова лінійка.
09:48
1 Вересня 2012. Святкова лінійка.

Знову до школи, до нових вражень, успіхів та мрій

У день, коли ще яскраво світить сонце, коли розпускаються перші осінні квіти, усі учні поспішають до школи. Вони з нетерпінням чекають на зустріч зі своїми друзями-однокласниками та вчителями, які завжди щирою усмішкою і теплими словами запрошують вихованців до здобуття нових знань, успіхів та рекордів. Хоч у душі щемлять спогади про веселі ігри, незабутній відпочинок перед екраном телевізора чи комп’ютера, учні ідуть до школи, бо вона якоюсь незвіданою магією притягує до себе.
Сьогоднішня дата стала знаменною для учнів 1-го класу Нижньоворітської школи-інтернату, яких ще вчора називали дошкільнятами. Перше вересня – це перше словосполучення у великій книзі їхнього шкільного життя, що наповнене безліччю цікавих пригод та приємних несподіванок. Оскільки першокласники здобули статус винуватців свята, то першими під звуки шкільного духового оркестру, який підкреслював урочистість події, ступили на стежку, що поведе до  великої і безмежної країни Знань.

Ведучі 6-го класу Повханич Таміла та Семененко Ярослав розпочали урочисту лінійку. Після невеличких  привітань до слова був запрошений директор школи Заяць Сергій Петрович, який побажав творчих злетів та неабияких успіхів у навчанні усім учням, адже саме вони будують і зміцнюють авторитет нашої школи серед інших шкіл району та області. На свято 1 Вересня 2012-2013 н.р. до нас завітали гості. Першим, хто долучився до привітань, була представник Воловецької районної ради Полянчич М.А. Не обійшлося і без теплого слова  представників правоохоронних органів Воловецького району.  А Ференц Л.В. виступила від імені представників відділу освіти. Загалом наші гості бажали, щоб Нижньоворітська школа-інтернат  продовжувала бути однією з найкращих у районі.
Нарешті дійшла черга і до першокласників. Перша вчителька Вайдич Т.І. побажала своїм вихованцям здоров’я, щастя, усмішок, Божої благодаті та великих здобутків, якими могли би пишатися батьки. Самі ж першокласники теж не залишилися осторонь. Вони вперше серед такої численної аудиторії пробували свої декламаційні здібності.
Завдяки старанності та наполегливості першокласники змогли коротенькими віршиками завоювати прихильність у  всіх присутніх.

Коли дитина переступає поріг школи вперше, не можна не обійтися без батьків, адже їхня підтримка саме в цю хвилину зіграє чи не найвизначнішу роль у подальшому житті. Від імені батьків виступив Рябінчак О.М., який побажав усім першокласникам добре вчитися, аби жити щасливо, добитися відмінних результатів та перемог.

Учні 11 класу, які привели собі на зміну першокласників, долучилися до привітань.

Кожного року на 1 Вересня директор школи вручає Похвальні листи кращим учням 5-10 класів за успіхи у минулому році. Цей рік не став винятком, адже заохочувати дітей до знань треба саме на початку навчального року, а не у кінці, коли літні канікули малюють свою картину в уяві щасливих школярів.
Свято було б неповноцінним, якби не пролунав Перший дзвінок, право надати який віддали одному з найкращих учнів школи  Захарчуку Андрію та учениці 1 класу Кізик Аліні. Перший дзвінок покликав усіх учнів школи на перший урок у цьому навчальному році.

Школярі безмежно раді, адже вони немовби після довгої реклами нарешті дочекалися свого улюбленого серіалу, режисерами та операторами якого є самі. Приємного перегляду вже знятого фільму та незабутніх вражень від шкільного життя!
Гараздій Мирослава

Переглядів: 1497 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Наше опитування:
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 200
Школа-інтернат© 2024