Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Смотри сайты - получай ДЕНЬГИ!             Освітній портал


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Жовтень » 24 » Рейтинг загальноосвітніх шкіл Воловецького району
13:13
Рейтинг загальноосвітніх шкіл Воловецького району

За матеріалами сайту Воловецької РДА

Щороку в районі відбувається оснащення новими  кабінетами природничо-математичного  циклу. Так, у минулому навчальному році  нові кабінети отримали Воловецька ЗОШ  І-ІІІ ступенів  (кабінет біології), В.Ворітська ЗОШ І-ІІІ ступенів (кабінет математики), Н.Ворітська ЗОШ І-ІІІ ступенів (кабінет фізики). Всі загальноосвітні школи обладнані комп’ютерними кабінетами, під’єднані до мережі Інтернет, що сприяє підвищенню якості знань.  Одним із показників рейтингової системи освіти є результати ЗНО випускниками шкіл, саме за цими результатами можна робити висновки щодо кваліфікації вчителів та  ефективності роботи колективу шкіл.  Відрадно відмітити, що згідно  аналізу загальноосвітніх закладів І-ІІІ ступенів за підсумками зовнішнього незалежного тестування із 303 шкіл  Закарпатської області навчальні заклади  нашого району зайняли відповідно в рейтингу такі місця:

-         Н.Ворітська ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів – 23 місце;

-         Воловецька ЗОШ І-ІІІ ступенів – 39 місце;

-         В.Ворітська ЗОШ І-ІІІ ступенів – 73 місце;

-         Жденіївська ЗОШ І-ІІІ ступенів, 100 місце;

-         Н.Ворітська ЗОШ І-ІІІ ступенів – 101 місце 

Аналіз був здійснений  Українським Центром оцінювання якості освіти. За основу нарахування балів бралися такі показники, як  оцінки отримані в ході ЗНО, кількість учнів, які показали низький рівень знань, тобто не набрали 124 бали, кількість учнів, які показали середній рівень знань, достатній і високий.  Складено відповідну формулу розрахунків, яка і показала відповідний результат. Детальну інформацію можна подивитися на сайті Центру testportal.gov.ua.

Соловій В.М

Переглядів: 1169 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 4
3 Олег  
0
досить пізно побачив цю новину, але не можу втриматись від коментарю.
молодці!!! щиро радий за вас (нас) та за нашу школу!!!
наснаги вам і натхнення та найвищих місць у рейтингах, щоб нікому не приходили на гадку ніякі реорганізації і т.д.
щастя і добра вам!

4 Admin  
0
Дякуємо за теплі слова.

2 Старий кадр  
1
Якби питанням кадрів в школі-інтернаті займалася людина рівня Шумського Івана Федоровича (перший директор школи-інтернату), то в рейтингу школа-інтернат була б одна з перших в області.

1 Петрович  
1
Школа-інтернат, як завжди, найкраща в районі і далеко не остання в області. Але що виходить? Кабінети, дороге обладнання в одні школи, а кращі результати показують інші!!! Виходить правий був дядька Сталін в далекому 1935 "Кадри вирішують все!" І як ніколи актуально звучить вся фраза Великого Тирана з якої взято цей лозунг: "Вот почему упор должен быть сделан теперь на людях, на кадрах, на работниках, овладевших техникой. Вот почему старый лозунг "техника решает все", являющийся отражением уже пройденного периода, когда у нас был голод в области техники, должен быть теперь заменен новым лозунгом, лозунгом о том, что "кадры решают все". В этом теперь главное. Источник: Невежин В.А. Застольные речи Сталина: Документы и материалы.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Наше опитування:
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 200
Школа-інтернат© 2024