Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Смотри сайты - получай ДЕНЬГИ!             Освітній портал


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Травень » 16 » День Матері
12:03
День Матері

  Ось і прийшов на землю травень, оспіваний у піснях, гаптований солов’їним співом, і приніс нам давнє свято матері.
  Мати – це перше слово, яке з радістю і усмішкою вимовляє дитина. А мамина колискова звучить найніжнішою музикою і тоді, коли посрібляться наші скроні.
  7 травня завітало це свято і у стіни Нижньоворітської школи – інтернату, коли на сцені актового залу учні 6 класу під вмілим керівництвом вихователя  Лопіт Сніжани Василівної привітали своїх любимих матусь, бабусь і всіх присутніх жінок.

Декламуючи чудові поетичні рядочки, шестикласники спробували звеличити святу материнську любов, натруджені мамині руки, які гладили по голівці, пригортали у голод і холод. Для своїх найрідніших неньок хлопці проспівали пісню  "Рушники", а Фаньо Діана висловила щиру вдячність своїй бабусі у пісні  "Вечір надворі".

Учасник духового оркестру Талайло Михайло  зіграв на корнеті  "Романс" , а наші учні які навчаються в музичній школі , виконали  "Польку" на скрипках.


  Учасники та організатори свята  висловлюють щиру подяку музкерівнику Малюті С.І., педагогу – організатору Гваздак А.І., вчителям музичної школи Зейналовій О.М., Ряшко М.Й. та  Вайдичу С.І.
Мати піде, в серці лишить рану!
Всохне корінь наш і родовід,
Закликаєм! Бережіть сі маму,
Діти світу маму бережіть.

Переглядів: 622 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Наше опитування:
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 200
Школа-інтернат© 2024