Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Смотри сайты - получай ДЕНЬГИ!             Освітній портал


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Травень » 16 » День матері в нашій школі
09:31
День матері в нашій школі

День Матері

Мати – свята Берегиня роду, котра привела нас у світ своєю любов’ю і всілякими зусиллями допомагає вирости здоровими, а декому вже міцно стати на ноги. Мати – це джерело невинної, чистої, правдивої любові. Величну місію матері не зможе заступити ніхто інший. Тільки вона щиро бажає нам у цьому світі добра, тільки вона по-справжньому радіє за нас, тільки вона, забувши про себе, хвилюється про нас, бо вона – мати, для нас – і Совість, і Пам’ять, і Світ.


12 травня у актовому залі Нижньоврітської школи-інтернату відбулося свято для найдорожчих нам людей – Свято наших матерів. Під керівництвом вихователів Курах Г. М., Палько Т.В. та класного керівника Полажинець Т.М. найщирішими словами подяки та любові привітали наших матусь учні 8 класу. Восьмикласники, декламуючи вірші, вшанували Божу Матір, неньку Україну та рідну Матір.


Для своїх найрідніших матусь Фельбаба Ю. та Ляшенко Д. заспівали пісню «Ніби вчора, моя мамо», а Беренич Магдалина висловила щиру вдячність, виконавши пісню «Мамо, сліз не зрошено».


Організатори та учасники свята висловлюють щиру вдячність музичному керівнику Малюті С. І., котра брала активну участь у підготовці свята.

Вихователь 8-ого класу Курах Галина Михайлівна

 

Переглядів: 515 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Наше опитування:
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 200
Школа-інтернат© 2024