Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Смотри сайты - получай ДЕНЬГИ!             Освітній портал


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Лютий » 15 » День святого Валентина
16:33
День святого Валентина
Серед найзнаменніших дат календаря День святого Валентина посідає особливе місце. Це свято відзначає цілий світ, зокрема Україна. Не стала винятком і Нижньоворітська школа-інтернат.  Уже з самого ранку тут панувала святкова атмосфера, яка вселяла в душі як учнів, так і вчителів, якесь незбагненне щастя, переповнювала серця радістю.
Учні 10 класу під контролем  вихователя Палько Ольги Федорівни підготували чудовий концерт, який заполонив атмосферою урочистості, піднесеного настрою весь актовий зал школи. Теплими словами розпочала свято Палько Ольга Федорівна. Вона запросила всіх присутніх  у чарівний світ незабутніх вражень та незбагненних почуттів. Першим музичним подарунком стала пісня «Розпитаю про любов» у виконанні Кондрич Тетяни, яка змусила серця битися палкіше.





А слова, які лунали з уст ведучих Бирковича Олександра та Гуцалюк Вікторії, надовго залишаться у пам’яті  кожного глядача. Вони розповідали дуже цікаву легенду про святого Валентина, який незважаючи на імператорський наказ про заборону одружуватись, таємно з’єднав шлюбом двох закоханих.
Слова-привітання учнів 10 класу залишили глибокий слід у душах усіх присутніх в актовому залі. А пісні «На ставочку, під вербою», «А роси падають в траву» у виконанні дівчат цього ж класу викликали бурхливі аплодисменти.





Не обійшлося і без конкурсів, у яких брали участь навіть наймолодші учні школи. Змагання були настільки цікавими й дотепними, що по-справжньому вразили кожного глядача. Переможці отримували призи – символи свята. 









Ось і зазвучали акорди останньої пісні «Темна нічка». Ведучі ще раз привітали всіх  з Днем святого Валентина, побажали щастя та подякували за увагу. Хоч концерт закінчився, але учні 10 класу зуміли подарувати нам святковий настрій, напевно, на цілий рік!




Переглядів: 1051 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 3
2 NataЛя  
0
і справді весело, з жартами і піснями))) святковий підненесений настрій гарантовано)))) та тільки от малеча, яка танцювала була класнюча, їхні "па" кращі з кращих)))) і де тим журі очі?? чи може їх засліпило від кохання?? в принципі всяке можливо, день Святого Валентина як-не-як))))

3 Admin  
0
Дзямко Ірина, ведуча конкурсу, справді мабуть ДУЖЕ хотіла щоб переміг Саша Ребриш(мабуть не обійшлося і без св.Валентина biggrin ), а малечу і справді шкода

1 oksana  
0
молодці

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Наше опитування:
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 200
Школа-інтернат© 2024