Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Смотри сайты - получай ДЕНЬГИ!             Освітній портал


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Листопад » 21 » День української писемності
17:26
День української писемності

10 листопада  Нижньоворітська школа-інтернат пережила сплеск позитивних емоцій і вражень.  Приводом цього стала цікава  програма, присвячена загальнонаціональному святу День української писемності, яку підготувала вчитель української мови та літератури Гешур Т.Ф., залучившись підтримкою музкерівника  Малюти С.І.,Шурковського І.Ю., Якимчук Л.В. та Гайпел А.І.

Протягом  дня відбулися заходи,які  сприяли піднесенню патріотичного духу школярів. Перш за все заздалегідь було оголошено про День вишиванки у школі-інтернаті, і дуже приємно, що до такої акції долучилися всі: і вчителі, й учні.

Першим етапом був квест »Знай українське» для учнів початкових класів. Заступники директора Ряшко Н.Ю., Гараздій Б.Я. та вчитель ГешурТ.ф., провели своєрідне дослідження, як учні знають символіку, мову,історію нашої держави. За правильну відповідь учні отримували невеличкий бонус – жовту або синю кульку. Дуже швидко приміщення початкової школи заполонило жовто-синє царство кольору.

Другий етап – тематичний концерт «Розцвітай же, українське слово».  Ведучі концерту Минда Тетяна та Семененко Ярослав  допомогли глядачам поринути у світ українського слова, наголосивши, що попри всі заборони наша мова живе і процвітає. Вірші, сценки, які підготували учні 6 та 8 класів, тільки підкреслили справжню красу українського слова. Своєрідною  родзинкою свята став виступ кращих вокалістів школи: Малюти Олени, Чекети Тамари, Ляшенко Діани.

Третій етап (його чекали чи не найбільше) – флешмоб .  Дівчата-красуні у вишиванках,  жовті і блакитні стрічки у руках, щира посмішка, чудова українська пісня – і віра у нескореність українського духу набирає найбільшої сили.  «Україну ніколи не поділять вороги!»- хочуть сказати учасники флешмобу, підносячи жовті і блакитні стрічки до неба.

Свято закінчилося, кожен сприймає його по-своєму, але ми повинні пам’ятати, що почуття патріотизму має бути у душі, а не у гарній вишиванці. Чи не так?

 

Переглядів: 867 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Наше опитування:
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 200
Школа-інтернат© 2024