Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Смотри сайты - получай ДЕНЬГИ!             Освітній портал


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Вересень » 30 » День учителя 2011
20:32
День учителя 2011
Так уже повелося, що з першим багрянцем жовтня до нас приходить одне з найкращих осінніх свят – День учителя.  Не обминуло воно і Нижньоворітську школу-інтернат. 

Уже з самого ранку у школі панувала атмосфера урочистості: яскраві стіннівки-вітання, виставка композицій із барвистих квітів, вітання від учнів піднімали настрій, сповнювали серця радістю. Адже професія вчитель - це не тільки букет квітів  у день свята, це недоспані ночі, проведені над зошитами, це десятки облич, а за кожним із них – душа, яка потребує особливого підходу і ставлення. Тому на знак подяки вихованці школи під керівництвом педагога-організатора Малильо Г. Б. та вчителя музики Малюти С. І. підготували чудовий концерт, який не залишив байдужим жодного глядача в актовому залі  школи.  З приємністю згадуєш ті задушевні  слова, які лунали з вуст ведучих, учениць 10 класу Дзямко І. та Ребриш К., а музичні номери у виконанні шкільного ансамблю (Малюта О., Густій О., Мацур М.,  Гараздій М., Кондрич Т.) зачарували б найвибагливішого меломана.

Викликали бурхливі аплодисменти жартівливі сценки з шкільного життя, підготовлені  учнями 7 класу.

На жаль, все хороше колись закінчується. Стихли останні акорди пісні, свято закінчилося, а так хочеться, щоб воно тривало вічно, щоб учні завжди були такими уважними і вихованими. Будемо сподіватися, що в найближче майбутнє буде саме таким.
Вчитель української мови та літератури
Гешур Тетяна Федорівна

Переглядів: 1845 | Додав: Гешур | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Наше опитування:
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 200
Школа-інтернат© 2024