Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Смотри сайты - получай ДЕНЬГИ!             Освітній портал


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Червень » 9 » День Захисту дітей в школі-інтернаті
11:26
День Захисту дітей в школі-інтернаті

Серед безлічі свят, якими рясніє наш календар, виділяються ті, які не залишають байдужими нікого. Одним із таких є Міжнародний день захисту дітей, який традиційно святкується 1 червня. Звичайно, можна стверджувати, що про дітей слід піклуватися завжди, можна розгортати навколо цього питання дискусії. Але все це залишиться непоміченим для самих дітей, бо вони сприймають світ по-своєму.

Ось і для вихованців Нижньоворітської школи-інтернату приїзд гостей з обласного центру в особі начальника ДПА в Закарпатській області, депутата обласної ради від Партії Регіонів  В.В. Іванчо стане одним із незабутніх днів. Адже поважний гість не тільки привітав дітей, а й привіз солодкі подарунки та плазмовий телевізор. Шкільне подвір’я наповнювалось гомоном, сміхом, вигуками захоплення. Після виступу директор школи-інтернату Лясковський С.В., який подякував благодійникам за турботу, небайдужість, дійство продовжилось на шкільному стадіоні. Відбулися волейбольні змагання між учнями 9-10 класів, футбольний турнір між учнями 5-7 класів. Сподобався конкурс „Малюнок на асфальті”, в якому взяли участь всі бажаючі.

Так непомітно, у вирі веселощів, промайнув весь день. А нам, дорослим, слід задуматися над тим, що про більше щастя, ніж усміхнене дитяче обличчя, нам і мріяти годі. Тож постараймось якомога більше радувати дітей не лише в свята,  а й будні. Не тільки подарунки, але й щире, тепле слово, розуміючий, уважний погляд можуть зробити дива. Тому ніколи не забуваймо, що "людина починається з добра".


Вчитель української мови та літератури Гешур Т.Ф.

Переглядів: 1446 | Додав: Гешур | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Наше опитування:
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 200
Школа-інтернат© 2024