Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Смотри сайты - получай ДЕНЬГИ!             Освітній портал


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Вересень » 1 » День знань 2011
20:37
День знань 2011

Прийшла пора – уроки починаються

Тільки-но осінь повноправною володаркою ступила на землю, як завирувало, зашуміло кожне шкільне подвір’я. Це учні, ділячись враженнями від літніх канікул, прийшли в школу, щоб відсвяткувати День знань.


       Урочистим і водночас з нотками суму запам’ятається цей День знань для учнів Нижньоворітської школи-інтернату. Урочистим, бо на свято прийшло багато гостей, святковий марш духового оркестру під незмінним керівництвом Шурковського І.Ю. підкреслював значущість події, а сумним, бо хвилиною мовчання було вшановано пам'ять про колишнього директора Лясковського С.В., який нещодавно трагічно загинув. Але життя триває, школа повинна зберегти і примножувати ті  надбання, які вона має, про це наголосила заступник директора з навчальної роботи Ряшко Н.Ю., яка привітала всіх зі святом і вручила Похвальні листи кращим учням школи: Захарчуку Андрію, Береничу Павлу, Курах Василині, Понзель Софії, Саладь Павліні, Беренич Ірині,Малюті Олені, Роман Ангеліні, Осташ Андріані, Чичерському Олегу, Понзелю Максиму.


      Продовжив свято виступ заступника голови Воловецької районної державної адміністрації Лопіта І.І., який побажав усім упевненості у завтрашньому дні, учням реалізації всіх задумів та мрій, педагогам задоволення від плодів їхніх зусиль, а батькам – віри в щасливу долю їх дітей.

          Вже доброю традицією для школи-інтернату стала присутність на святах  представників правоохоронних органів, від імені яких виступив начальник Воловецького  відділу УМВС  Файт Л.Л.,який до слів вітань додав подарунки, підкресливши, що любов до спорту має стати пріоритетом для молодого покоління.


          Від імені  відділу освіти з найкращими побажаннями виступила Брецко Н. М.

         Справжньою окрасою свята став виступ вчительки першого класу Ільницької Я.М. та її вихованців, які за свої перші декламаційні спроби отримали подарунки.



          І ось нарешті ведучі Ребриш К.  та Горбик О. оголошують про право надати перший дзвінок учневі 11 класу Римарю С. та учениці 1 класу  Кускевич А. Пролунав дзвінок,  і класні приміщення наповнились учнями, які прийшли на перший урок «Україна – наш спільний дім».

         Урочистості закінчились, знову настають шкільні будні. Нехай же вони принесуть нам задоволення, а стежка до знань не буде звивистою.

Вчитель української мови і літератури

Гешур Тетяна Федорівна.

Фото Захарчука Г.П.

Переглядів: 1069 | Додав: Гешур | Теги: день знань, перше вересня | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Наше опитування:
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 200
Школа-інтернат© 2024