Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Смотри сайты - получай ДЕНЬГИ!             Освітній портал


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Вересень » 1 » День Знань 2015
21:36
День Знань 2015

От і промайнули літні канікули, шкільний дзвінок знову покликав нас до школи.

Розпочинаючи новий навчальний рік, хотілося б відзначити деякі результати нашої роботи. Зокрема, переважна більшість випускників підтвердили свій рівень знань на ЗНО. За попередніми даними четверо випускників вступили на навчання до "вишів" за державний кошт, це Саладь Павліна(Запоріжський медичний університет), Беренич Ірина(Львівський національний університет ім.Івана Франка), Курах Вадим(Львівська політехніка) та Годованець Діана(Ужгородський національний університет). Будемо надіятися, що знання, здобуті у нашій школі, стануть для них добрим фундаментом.

Успіхи наших учнів спонукали до того, що лави наших вихованців знову суттєво поповнилися. У перший  клас батьки привели 21 дитину, а в 10-ий клас ми змогли прийняти 30 учнів, хоч бажаючих було більше.

Своїх учнів школа-інтернат зустріла новою бруківкою, оновленими класами, відремонтованими спальнями та санвузлами у спальному корпусі. Своїх вихованців радо зустрічали вчителі та вихователі.

Урочисту лінійку відкрили одинадцятикласники Кондрич Марія та  Далекорей Богдан, запросивши на шкільну лінійку першокласників, яких вивела перша вчителька Ільницька Ярослава Миколаївна та вихователь Голянич Світлана Вікторівна.


Державний прапор підняли Довганинець Павло, Малюта Олена та Сличко Ангеліна.
 

 

Далі слово взяв директор школи Лопіт Іван Ілліч, який привітав усіх з початком нового навчального року і побажав нових звершень для учнів і вчителів.
 

Свої слова привітання сказала голова Воловецької РДА Рогова Валентина Євгенівна, яка відзначила, що саме в школі закладається майбутнє нової європейської країни. Також відзначила зусилля Президента України Петра Порошенка щодо подолання пострадянських рецидивів і покращення матеріально- технічного забезпечення навчального процесу.
 

Прийшов привітати учнів школи її колишній випускник, учасник АТО, заступник начальника Воловецького відділення Свалявського РВ УМВС Ряшко Валентин, який в привітав першокласників з їх першим кроком у Країну Знань, а також побажав вчителям натхнення і всім нам мирного неба над головою.
 

Ще один гість нашого свята заступник обласного військового комісара, учасник АТО, майор Невеселий Петро Іванович відзначив необхідність у професійних військових кадрах, а також висловив свій низький уклін педагогам, які сіють розумне, добре вічне.
 

Далі учениця 11 класу Малюта Олена передала символічний факел, який запалює бажання вчитися, першокласникам. Після чого вони сказали свої перші несміливі слова радості і бажання вчитися і здобувати нові вершини знань. Вчителька першокласників Ільницька Ярослава Миколаївна запевнила батьків, що вони зробили правильний вибір, віддавши до нас на навчання своїх дітей і запевнила, що тут їх завжди радо будуть зустрічати вчителі та вихователі.
 

Привітала всіх учнів  мама першокласниці Бірчин Руслана, яка від імені батьків пообіцяла дітям на шляху до знань свою підтримку і турботу і висловила щиру віру у таланти і здібності, завдяки яким учні досягнуть значних успіхів.
 

Від імені випускників школи з Днем знань усіх присутніх привітали Сличко Ангеліна, Кондрич Марія, Довганинець Павло, Козик Тетяна, Ребриш Ангеліна, Дербаль Яна. А також випускники вручили квіти вчителям в знак подяки за їх нелегку працю.

На завершення свята перший дзвінок продзвенів у руках першокласниці Бірчин Дарини та  одинадцятикласника Дем’яна Юрія. 

Переглядів: 1199 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Наше опитування:
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 200
Школа-інтернат© 2024