Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Смотри сайты - получай ДЕНЬГИ!             Освітній портал


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Березень » 1 » Герої не вмирають!
20:01
Герої не вмирають!

Герої не вмирають

Лютий  2014 року назавжди увійде в історію нашої держави як епохальна подія. Адже саме в цей час почала творитися нова історія нашої країни.
25 лютого 2016 року в актовому залі Нижньворітської школи-інтернату було вшановано тих, хто віддав життя за Україну, кого можна назвати справжніми патріотами своєї держави. Учні 9 класу під керівництвом вихователя Сличко О.І. підготували вечір-реквієм, присвячений Небесній сотні "Герої не вмирають".
Ведучі Опирук Василь і Глебена Аніта зробили екскурс у недавні події нашої історії- Майдан, який довів усьому світу, що українці-нескорена нація. Далі з дитячих уст почали лунати слова, які не залишили байдужим жодного глядача.Особливо зворушливо звучали рядки поезії "Сину, повертайся додому" у виконанні Касинець Андріани, яка передала страждання матері, що поховала сина.
Учнями було виконано кілька пісень, які нагадали гостям дійства події дворічної давнини:"Герої не вмирають", "Білі лебеді у небесах з перебитими крильми" .
Вихованці згадали імена вбитих і поранених на майдані та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання. Дев’ятикласники палко закликали  присутніх вірити в свою країну, захищати її, бути справжніми патріотами своєї держави:
Не розчаровуйсь в Україні,
а розумій її печаль,
що робиш ти для неї нині-
у себе спершу запитай.
Не розчаровуйсь в Україні,
вона свята, а грішні_ми,
в її недолі часто винні
її ж бо дочки і сини.


Хочеться вірити, що слова, сказані цього вечора, не залишаться просто словами, а переростуть у справжні справи задля блага України, її народу.

Сличко Оксана Іванівна, вихователь 9 класу

 

Переглядів: 479 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Наше опитування:
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 200
Школа-інтернат© 2024