Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Смотри сайты - получай ДЕНЬГИ!             Освітній портал


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Травень » 10 » Конкурс «Малюнок, лист, вірш до мами»
11:58
Конкурс «Малюнок, лист, вірш до мами»

Усе – для матусь!

Нещодавно кожен район Закарпаття визначив переможців конкурсу «Малюнок, лист, вірш до мами». Напередодні Дня матері на них чекали в обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН», де вручили грамоти, подарували солодощі, а також підготували концерт.

Воловецький край представляли шестеро дівчат: дев’ятикласниця Богдана Гараздій, учениця 7 класу Ірина Патяник (Нижньоворітська школа-інтернат); із Воловецької ЗОШ були Катерина Мицо, Аліна Пилипко (8 клас) і семикласниця Аліна Михайлунів; наймолодша конкурсантка – Тамара Голянич, учениця 5 класу Тишівської ЗОШ.

В основному концертну програму для матусь у переддень свята та учасників вищеназваного конкурсу склали вірші та пісні про маму та другу неньку – Україну. Крім того, вихованці «ПАДІЮНу» продемонстрували фахові танцювальні номери. Відрадно, що мовою пластичних рухів згадали про загиблих воїнів у зоні проведення АТО й таким чином ушанували їх світлу пам’ять. Адже мурашки табуном пробігаються тілом, коли уявляєш, що пережила та матір, котра …поховала сина в ім’я Батьківщини.

У цілому на заході пролунало чимало теплих слів для тих, кому завдячуємо своїм життям. Та й власне конкурс організували, аби порадувати неньку. Одні писали вірші, інші творили картини, а хтось звертався до найріднішої у формі листа. Але всі ці творчі роботи, у які справді вкладено душу, об’єднує найщиріше почуття любові до матусі. Його кожен і поніс у свої домівки…

 

Мирослава Гараздій,

член Національної спілки журналістів України.  

Більше фотографій у альбомі Шкільне життя

Переглядів: 817 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Наше опитування:
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 200
Школа-інтернат© 2024