Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Смотри сайты - получай ДЕНЬГИ!             Освітній портал


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Квітень » 28 » Конкурс винахідливих та кмітливих 2011
14:24
Конкурс винахідливих та кмітливих 2011
28 квітня 2011 року у Воловці відбувся районний профорієнтаційний фестиваль КВК на тему "Поринь у світ професій". Учні нашої школи виступили командою "Веречанські тінейджери" у такому складі: Ребриш Крістіна(капітан), Дзямко Ірина, Кускевич Вікторія(усі 9клас), Гнатишин Марк(8 клас), Желізняк Юрій, Малинич Марина, Домашич Богдана(усі 7 клас).
Традиційно розпочали з конкурсу "Візитка", де наша команда представила пісню на слова нашого педагога Гешур Тетяни Федорівни "Ми йдемо у Воловець...".
Другим був конкурс "Реквізитний", в якому учні представляли професії. Яскравим був виступ Желізняка Юрія, який майстерно виконав "Пісеньку водія". Марк Ігнатишин відзначився у цьому конкурсі своєю артистичністю.
Продовжив фестиваль музичний конкурс, де учасники нашої команди гідно представили професію муляра. Музичний керівник команди Малюта С.І. вдало підібрала мотив до пісні на слова Гешур Т.Ф.
Завершував фестиваль конкурс, який мав стати найоригінальнішим це "Конкурс капітанів". І от звучить знайома всім мелодія і на сцену вийшли капітани команд. І тут нас чекало розчарування фестивалю - зі сцени лунали "бородаті" анекдоти про професії, які повторювали всі чотири капітани. Очевидно що з капітанами зіграв злий жарт інтернет. Але інтернет підвів не тільки капітанів, а й керівників команд, тому що повторювалися і виступи команд. Очевидно що керівники та й учасники вирішили себе надто не утруднювати у винахідливості, а просто скористалися матеріалами виставленими в інтернеті, що не може не засмучувати.
Підсумки конкурсу підбила начальник відділу освіти Полянчич М.А. Вона відзначила перспективність нашої наймолодшої команди і вручила Грамоту за ІІІ місце та подарунки від Воловецького РЦЗ. Переможцями ж цьогорічного фестивалю справедливо визнано команду Воловецької ЗОШ.
Справедливості ради, слід відзначити, що і журі конкурсу себе також не обтяжило підбиттям проміжних підсумків після кожного конкурсу, а обмежилося оголошенням остаточних результатів.
Нам же глядачам залишається сподіватися, що у наступному році команди краще попрацюють над своїми виступами, а журі буде оголошувати результати після кожного конкурсу, що додасть динамічності і духу суперництва у фестивалі.

Переглядів: 1323 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Віктор  
0
Супер школа. Третє - призове, згідний, молодці. В наступному році пропоную подумати над складом журі (шутка юмора - панімаєшь) :kz:

1 111  
0
Дааааа фестиваль дійсно цього року провалився. Команди просто облажалися. В минулому році було набагато цікавіше. Деградація!

2 Олег  
0
скоріше за все - це не деградація, а просто безвідповідальність... раніше прецедентів таких, певно, не було от і не подумали, що пошуковики всім однакові результати видають і в такий спосіб можна оконфузитись )) мабуть в наступному році це буде враховано.. а третє місце - призове ) P.S. анонімні коменти не свідчать про високий рівень культури дописувача...

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Наше опитування:
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 200
Школа-інтернат© 2024