Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Смотри сайты - получай ДЕНЬГИ!             Освітній портал


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Червень » 2 » Останній дзвінок
10:37
Останній дзвінок

Пролунав дзвінок останній

27 травня 2011 року в нашій школі пролунав останній дзвінок, який сповістив про закінчення 2010-2011 навчального року.

З різним настроєм,  різними почуттями підійшли до цього свята учні та педагоги.  Останнім цей дзвінок можна назвати лише відносно.  Для дітлахів  він - початок радісної пори – літніх канікул.  Для 9-класників -  це початок державної підсумкової  атестації. А для випускників - це старт у доросле життя. Так чи інакше, але всі ми завжди підходимо до цього свята з радістю і святковим настроєм.  Тож дозвольте мені коротенько описати це свято і поділитися своїми враженнями.


Зранку шкільне подвір’я заповнилося дитячими піснями, які лунали з гучномовців і чергувалися з бадьорими маршами шкільного духового оркестру під керівництвом Шурковського І.Ю.



І ось після невеликої паузи (гості свята спізнювались) до мікрофонів підійшли ведучі – Саладь Павліна та Желізняк Юрій і запросили всіх на лінійку.

Під звуки  Гімну медалісти школи - Захарчук Наталія і Тербан Михайло піднімають Державний прапор. Свято оголошується відкритим.


Першим привітав всіх зі святом директор Лясковський С.В., який відзначив похвальними грамотами відмінників навчання та переможців різноманітних змагань та конкурсів.




Білоус Христина від імені випускників подякувала першій вчительці Вайдич Т.І. за її нелегку вчительську працю. А Тетяна Іванівна, в свою чергу, побажала їм у житті хороших і добрих наставників і не забувати дорогу до того класу, де вони вивели свої перші літери, прочитали перші слова.  Від імені батьків всіх привітала  мама випускника Тербан Г.І.  Нікого не залишила байдужим пісня «Все на світі можна вибирати сину…» у виконанні одинадцятикласників. На пам’ять про себе випускники подарували першачкам м’які іграшки, а для школи започаткували алею випускників, посадивши на шкільному подвір’ї тую.

Віршовані слова подяки кожному вчителю-предметнику пролунали з вуст Телегія Івана, Тербана Михайла, Гаснюка Вікентія, Малинича Сергія, Козика Артура, Могіш Ірини, Ляха Івана, Сазанського Олександра, Фалайло Руслани, Беренич Мар’яни, Пеняка Івана, Захарчук Наталії, Гвоздака Дмитра, Брунцвик Наталії, Білоус Христини,  Лайтар Ірини. З піснею-вальсом «Когда уйдешь  со школьного  двора…» багатьом теперішнім педагогам і батькам пригадалався їх випускний бал.

Привітали учнів школи-інтернату і наші гості: колишній учень нашої школи, а нині перший заступник  Воловецької РДА Козик М.В., заступник начальника відділу освіти Шуста Леонід Федорович, який вручив грамоти відділу освіти переможцям різних конкурсів, старший податковий інспектор Півкач  В.П. вручила подарунок для Понзель Софії за перемогу у районному конкурсі малюнків «Податки очима дітей» .

Приємно, що не забувають шкільні стежки колишні учні. На свято до школи, вже вкотре, завітали випускники 1991 року, які вже подарували школі  столи і м’які стільці для хімічного кабінету, величезний торт на 50-річчя школи, а сьогодні  зі словами вдячності до них звернулася Хміль О.М., яка зазначила, що ми, вчителі, можемо тільки пишатися такими учнями, які ставши у житті твердо на ноги не забувають тих, хто дав їм основу для подальших злетів.

З невеликим запізненням, але з щедрим подарунком завітав на останній дзвінок голова Воловецької РДА  Ковбаско В.В., який вручив грамоти за особливі заслуги в галузі освіти педагогам: Ільницькій Я.М., Хміль О.М., Шелембі В.М., Мадяр Н.І., Шурковському І.Ю. та Лясковському С.В.,  а також пообіцяв для розвитку школи-інтернату  солідну фінансову підтримку. Сподіваємося,  що  керівництво школи нею вміло скористається.

Ну от і настала найважливіша  мить у житті кожного учня: кожен з випускників по черзі калатає у шкільний дзвінок ВОСТАННЄ. Прапор опущено. Свято закінчилося. Учні під «Марш слов’янки» покидають лінійку. Хто з радістю, хто з сумом за шкільними роками. Але всі ми знаємо наша школа завжди з радістю стрічає своїх учнів: нових, теперішніх, колишніх. Тож чекаємо на Вас всіх у новому навчальному році.

Вчитель інформатики 

Захарчук Г.П.

Переглядів: 2452 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 Admin  
0
Якщо бути точнішим то пан Ковбаско В.В. пообіцяв 100 тис. гривень, але це в 10! разі менше ніж він пообіцяв Жденіївській ЗОШ на такому ж святі останнього дзвоника. Як написала районна газета "Голос Верховини" від 4 серпня 2011 року там він пообіцяв 1 мільйон гривень. eek

1 Випускник  
0
Солідна фінансова підтримка це добре, але хотілося б знати, а скільки це в грошовому еквіваленті? Хоча на мою думку, це мав би бути конкретна допомога, яку побачили б, або відчули усі. А так виходить і багато(солідна ж) і ніскільки(навряд чи її відчують учні чи вчителі). Цікаво було б почитати на сайті, як цією "солідною підтримкою" скористається дирекція.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Наше опитування:
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 200
Школа-інтернат© 2024