Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Смотри сайты - получай ДЕНЬГИ!             Освітній портал


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Грудень » 18 » Правовий брейн-ринг
01:50
Правовий брейн-ринг
7 грудня 2013 року на базі Нижньоворітської школи-інтернату відбувся правовий брейн-ринг, в якому взяли участь команди з п’яти шкіл нашого району:

Нижньоворітської школи-інтернату,


Воловецької,


Жденіївської,


Нижньоворітської


та Верхньоворітської загальноосвітніх шкіл І - ІІІст. 
 Команди, в складі учнів 10 класів, випробували свої сили в чотирьох раундах, де показали хороше вміння швидко орієнтуватися в нестандартних ситуаціях  і давати правильні відповіді на запитання протягом 30 секунд. Турнір пройшов під вмілим керівництвом вчителя історії та правознавства Нижньоворітської школи-інтернату Конепуд Віри Михайлівни.

Оцінювало брейн-ринг незалежне експертне журі: начальник управління юстиції Воловецької РДА Пижик Е.В., керівник держапарату Воловецької РДА Повідайчик В. І та методист відділу освіти Годованець В.А.
 
      За результатами оцінювання перемогу здобула команда Нижньоворітської школи-інтернату, друге місце посіли учні Воловецької ЗОШ, а третє – команда Нижньоворітської ЗОШ. Призери та учасники правового турніру отримали грошові винагороди.

Також в рамках проведення турніру бібліотекар школи-інтернату Рябінчак В.І. організувала виставку правової літератури для учнів різного віку
Переглядів: 843 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Наше опитування:
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 200
Школа-інтернат© 2024