Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Смотри сайты - получай ДЕНЬГИ!             Освітній портал


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Квітень » 21 » Районний семінар класних керівників.
21:53
Районний семінар класних керівників.

21 квітня у нашій школі відбувся районний семінар -практикум класних керівників, на якому розглядалося питання виховання сучасної молоді у патріотичному дусі.  Із реалізацією Основних напрямків виховання у загальноосвітньому навчальному закладі присутніх ознайомив заступник директора школи з виховної роботи Гараздій Б.Я. Екологічну культуру школярів формують різні екологічні акції, які проводяться у  школі. Зокрема класні керівники мали змогу переглянути відеорепортаж  акції «Посади дерево –збережи ліс», яку провели учні 3 класу із своїми наставниками Понзель Т.М. та Яворчак О.В., залучившись підтримкою Воловецького лісового агрогосподарства.

 

Багато позитивних емоцій викликав майстер-клас із виготовлення годівничок, який продемонстрував учитель образотворчого мистецтва та трудового навчання Понзель В.І. зі своїми вихованцями.


Наступним етапом семінару стала презентація роботи  методичного об’єднання класних керівників   школи- інтернату, яку дуже вдало підготувала  голова МО Конепуд В.М., виділивши родзинку таланту кожного із наставників.
Звичайно, не обійшлося без участі самих школярів, які підготували годину- реквієм  «Поріс чорнобилем Чорнобиль, бідою нашою поріс», що відтворила страшну сторінку в історії нашої держави-аварію на Чорнобильській АЕС, яка уже 30 років ранить наші душі. Ведучі , учні 8 класу Беренич Магдалина та Шишканинець Олена, майстерно передали біль, страждання, горе людей, яких торкнулася біда. Монолог  Маринець Тетяни, звернений до сучасних і прийдешніх поколінь, звучав і сповіддю, і застереженням від необдуманих вчинків, які можуть знищити всю планету. Пісні у виконанні шкільного ансамблю   та вокалістів Малюти Олени і Чекети Андрія (керівник Малюта С.І.)  надали дійству особливої емоційності.  Усі шестикласники, які читали зворушливі  рядки про Чорнобиль, справді відчули і пережили ті хвилини, коли Земля здригнулася від страшного вибуху, і  здалося, що вмить вони стали дорослішими.
Не менш цікавим був виступ екобригади »Екос»,  керівником якої є учитель біології та класний керівник 11 класу Балецька Т.Ф. Перш за все ведуча Кондрич Марія нагадала всім, що 22 квітня ми святкуємо Міжнародний день Землі. Екологічні гасла, що лунали з уст учнів, закликали не нищити природу, бути її синами і дочками, а не господарями.  І знову не обійшлося без пісень, яких співали  юні таланти: Фельбаба Юлія, Глебена Аніта, Опирук Василь, Рябець Владислав,  Малюта Олена, Чекета Андрій, Сличко Вікторія.
Особливої уваги заслуговує антураж актового залу, де проходив семінар.  Перше, що впадало у вічі, це різноманітні вишивані рушники, які прикрашали зал, потім виставки: «І безкорисне буває корисним»,  Великодне деревце та  годівнички, які вразили креативністю  майстрів, що їх виготовляли.


 Методист РМК  Селехман В.І. підкреслила, що майбутнє України залежить від того, кого ми виховаємо, і школі відводиться чи не головна роль у вихованні справжніх громадян України.

Завідувач райметодкабінетом  Соловій Валентина Михайлівна підвела підсумок семінару, наголосивши , що тільки злагоджена та цілеспрямована робота педагогічного колективу дає позитивні наслідки.
Хочеться подякувати усім, хто долучився до проведення семінару-практикуму, і показав, що нашій школі є чим гордитися.

 

Переглядів: 582 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Наше опитування:
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 200
Школа-інтернат© 2024