Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Смотри сайты - получай ДЕНЬГИ!             Освітній портал


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Грудень » 19 » Свято Миколая
19:48
Свято Миколая

Ой хто, хто Миколая любить...

Разом із першим місяцем зими приходить до нас свято, на яке з нетерпінням чекає вся дітвора, – День Чудотворця Миколая. Не стала винятком і Нижньоворітська школа-інтернат. Уже зранку до навчального закладу завітав Реблян М. І, який від себе особисто та від голови Закарпатської ОДА      Балоги І.І. привітав усіх зі святом Миколая, додавши до теплих слів-вітань чудові подарунки для кожного учня. Згодом в актовому залі відбувся концерт, який підготували вчитель початкових класів Понзель Тетяна Михайлівна та вихователь Яворчак Оксана Василівна зі своїми вихованцями – третьокласниками.

На свято завітали поважні гості, які щедро обдарували всіх учнів. Першим привітав усіх школярів депутат обласної ради Щербей М.В., який побажав гарних оцінок та піднесеного настрою, голова районної ради Култан В. М. – щастя, благодаті, а перший заступник голови Воловецької  райдержадміністрації Лопіт І.І. – здоров’я, достатку, учням – старанно вчитися, а педагогам – сил і терпіння виховувати молоде покоління. До них приєднався і голова с. Нижніх Воріт – Рябінчак М. М., який ніколи не забуває про рідну школу, де  проминули його дитячі роки.
Концерт розпочався. Класний керівник 3 класу Понзель Т. М. привітала всіх присутніх у залі із чудовим святом, яке не минає жодної хатини. Побажала всім добра, радості і запросила на сцену своїх учнів. Дітки розповідали про життя святого Миколая. Було згадано багато його милосердних вчинків, зокрема, те, що коли він помер, то єдине, чого попросив у Бога ,–це  сходити щороку до дітей і розносити їм подарунки.
Ось і залунали перші звуки відомої всім пісні «Ой хто, хто Миколая любить…»,  які запалили радістю серця усіх глядачів.

Нарешті на концерт прийшов і святий  Миколай, який нагородив учасників дійства щедрими дарунками. Радості дітей не було меж.

Ще один сюрприз очікував вихованців школи, які потребують особливої уваги. Візит директора Воловецького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Пазюк Н. М., заступника голови райдержадміністрації Козика М. В., спеціаліста відділу організаційно-кадрової роботи Попович Є.М. та Бабідорича В.І., представника народного депутата Верховної Ради  Мошака С.М.,які презентували подарунки, надані спонсорами Сличко В.А.,Сличко М.І. та Аміровою В.М., стали  для дітей справжньою несподіванкою і хоч на мить прикрасили одноманітні шкільні будні.

Враженнями від свята поділилася учениця 11 класу Гараздій Мирослава

Переглядів: 1185 | Додав: Admin | Теги: святий миколай | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Наше опитування:
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 200
Школа-інтернат© 2024