Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Смотри сайты - получай ДЕНЬГИ!             Освітній портал


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Лютий » 15 » Тиждень англійської мови
21:33
Тиждень англійської мови

Тиждень англійської мови

Ще природа не оклигала від зимового сну, не заспівали птахи у гаю, проте шкільне життя цього тижня завирувало, защебетало стоголоссям, вразило своєю активністю, святковістю, подарувало всім чудовий настрій та незабутні переживання. Уже стало традицією проведення тижня англійської мови в Нижньоворітській школі-інтернаті, та цей рік з упевненістю можна назвати особливим. Учні мали змогу не тільки продемонструвати свої знання з іноземної мови, а й бути персонажами відомих казок, відчути серцем порухи душі поетичного слова, пережити за кілька хвилин емоції героїв ліричних трагедій. Твори, прочитані в оригіналі, справили неймовірне враження на широку аудиторію, адже кожен глядач переносився в епоху минулого, опинявся за крок до творчої майстерні автора, мав ключ до скриньки найдорожчих і вічних скарбів, які стали основою віршів, легенд, трагедій, комедій, казок. До участі в концертних програмах та конкурсах були залучені учні 2-11 класів, що свідчить про згуртованість школярів та спільний інтерес до вивчення іноземних мов. Звичайно, не обійшлося без допомоги вчителів іноземної мови: Голянич Л.Ю., Палько Т.В. та Гараздій Б.Я. Саме вони втілювали свої та учнівські ідеї в реальність, а кожен день перетворювали на незабутнє свято.
У понеділок одинадцятикласники РебришКрістіна та Дзямко Ірина урочисто відкрили тиждень англійської мови, розповідаючи про визначні місця Великобританії. Після цього була проведена вікторина «Знавці Великобританії», переможцями якої стали учні 6 –го класу: Гараздій Богдана, Повханич Таміла, Минда Тетяна та Чичерська Маргарита. Також оголошено конкурси: «Краща стінгазета» та «Краща валентинка». Протягом тижня дирекція та вчителі школи мали визначити переможців-редакторів.
У вівторок учні початкової ланки продемонстрували декламаційні здібності і вразили своїми знаннями з англійської мови. Найактивнішими виявилися другокласники, які і стали переможцями турніру: Кускевич Анастасія, Щобак Станіслав, Вайдич Діана, Вайдич Ксенія, Самусь Дмитро, Синкулинець Дарина.
Середа запам’яталася інсценізацією англійської казки «Вовк і кошенята» у виконанні учнів 4-го класу під керівництвом Гараздія Б.Я.  Саморобні костюми та декорації тільки доповнювали яскраві образи маленьких поліглотів: Дзямко Юлії, Матоли Євгенії, Патяник Ірини, Понзель Юлії, Синкулинець Надії, Чекети Тамари, Халуса Еміліана, Гараздія Миколи. Проявити свої артистичні можливості мали змогу й учні 5-6 класів, які влаштували пишний карнавал квітів під назвою «Spring is coming» з допомогою Голянич Л.Ю. Квіти завжди доповнюють святкову атмосферу, а особливо, коли вони стають темою поезій, прози, легенд.
На День святого Валентина, який проводився у четвер під керівництвом педагога-організатора Малильо Г.Б.,  завітали незвичайні гості - Іноземні мови. Легенди про цей день розповідали учні 10-го та 11-го класів: Понзель Софія, Домашич Діана, Беренич Павло, Курах Василина, Чакава Марія та Зорівчак Мар’яна. Вірші про кохання англійською мовою декламували Гуцалюк Вікторія, Домашич Мар’яна  та німецькою – Сличко Яна, Кондрич Тетяна. Палько Т.В. підготувала з учнями 9-го класу поезії з доробку сучасних письменників. Активну участь узяли Беренич Ірина, Курах Вадим, Малинич Марина, Смотров Михайло, Сосюк Валентина, Созанський Олександр, Домашич Богдана, Голянич Іванна, Сенько Михайло.
Не забарилася і п’ятниця, яка підвела підсумки тижня. Проведено чимало турнірів, підготовлено різноманітні проекти, реферати, виготовлено безліч постерів, валентинок, газет.  Минув лише тиждень, але вражень залишилося на цілий рік. Усі стінгазети були оригінальними, адже виявляли особливі манери маленьких митців, та кожен конкурс завершується визначенням і нагородженням переможців. Перше місце за найкращу газету здобули учні 4-го та 5-го класів Гараздій Микола та Довганинець Ірина, друге – учениця 10-го класу Сличко Яна, третє – учениця 7-го класу Роман Ангеліна.  Переможцем у конкурсі «Краща валентинка» стала шестикласниця Минда Тетяна. На другому місці валентинка Сличко Яни, на третьому – Волосяк Яни, учениці 5-го класу. Брежнєва Ірина та Чичерська Магдалина виготовили альбоми відповідно«Natural disasters» та «Basic Technology Components». Варто згадати і про презентації Захарчука Андрія «English Speaking Countries», Стецьо Андріани «Parts of the computer» та Малильо Любові «Computer and Internet».
Тиждень англійської мови-2013 вкотре довів неймовірні здібності учнів, показав те, що сучасні школярі хочуть прямувати стежкою знань, щодня вони готові досягати нових вершин. Так хочеться, щоб майбутнє України вирішували такі талановиті та старанні учні, адже тільки тоді життя набуде іншої сутності…
Студентка 1-го курсу відділення журналістики УжНУ Мирослава ГАРАЗДІЙ


Переглядів: 2940 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.5/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Наше опитування:
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 200
Школа-інтернат© 2024