Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Смотри сайты - получай ДЕНЬГИ!             Освітній портал


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Листопад » 22 » Тиждень біології
13:08
Тиждень біології

З 15 по 19 листопада 2021 року в стінах нашого ліцею проходив тиждень біології, у якому активну участь взяли учні 5-11 класів. Упродовж тижня учні поринули у світ цікавого «природничого» життя. Відбувся ряд цікавих та змістовних заходів, спрямованих на поглиблення біологічних знань учнів та виховання в них почуття любові до природи рідного краю.

15 листопада  учні 8-11 класів взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з біології.

У вівторок, 16 листопада, відбулася інтерактивна вікторина «Знайомі незнайомці», у якій учні 6 класу ознайомились із кімнатними рослинами. У результаті запеклої боротьби перемогу здобула Щобак Софія.

Для учнів  7-х  класів було   проведено  гру «Світ комах», а от учні 11 класу намагалися пригадати біологічні терміни під час гри «Bioalias», що в перекладі означає «скажи по-іншому», учні 9 класу складали пазли.

П’ятикласники поринули у цікавий світ життя зимуючих птахів. Вони поглибили свої знання цікавими фактами із життя птахів, що залишаються зимувати в нашій місцевості. З великим задоволенням слухали спів птахів та відгадували, чий він.

Учні 10 класу перевіряли свої знання з біології під час гри «Друзі біології» У фінал вийшла Легета Василина.

Під час проведення біологічної лабораторії учні ознайомились з найпростішими організмами, що можуть проживати в краплині води.

Підбивши підсумки тижня, діти зрозуміли, наскільки цікавий і захопливий світ живого. Тож не будьмо байдужі до свого здоров’я, життя і навколишнього середовища!

 

Переглядів: 191 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Наше опитування:
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 200
Школа-інтернат© 2024