Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Смотри сайты - получай ДЕНЬГИ!             Освітній портал


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Квітень » 20 » Всеукраїнська акція "Зробимо Україну чистішою"
14:26
Всеукраїнська акція "Зробимо Україну чистішою"
16 квітня всі учні і вчителі нашої школи долучилися до акції "Зробимо Україну чистішою."
Погода в цей день посприяла нашому трудовому десанту. Сонце не пекло і дощ не лив, тож взялися до роботи.


Найменшим учасникам акції доручили підмітання всіх доріжок, що ведуть до школи. Очолили їх вчителі та вихователі початкових класів: Гвоздак Л.І., Ференц Л.І., Понзель Т.М., Яворчак О.В., Вайдич Т.І., Реблян В.М., Ільницька Я.М., Голянич С.В.. І не так важливо, як ці малюки позамітали - важливо, що вони більше цінуватимуть працю інших людей і менше будуть смітити самі.



Завжди восени біля школи рясніє сад, своїм п’янким запахом чарують квіти, висаджені учнями і вчителями на клумбах. Тож учні 5 класу під керівництвом Полажинець Т.М. і Гвоздак О.Ф. дружно взялись за роботу: прибрали сад від торішнього листя, пропололи клумби.



Селом звивається річка. Влітку всі шукають там прохолоди. А для цього її потрібно берегти, чистити від побутових відходів, які ще час від часу туди потрапляють, не дивлячись на те, що сільська влада робить все, що може, щоб вчасно вивозити сміття. Тож Оленюк М.М., Шелемба В.М. та Голянич Г.Ю. організували з вихованцями 6-го та 7-го класів очистку берега річки від спального корпусу інтернату до мосту в центрі села.


Приємно прогулятися затишними вулицями нашого села коли тротуари там чисті і прибрані. За цю роботу взялися учні 8-го класу і в цьому їм допомогли їх наставники Мадяр Н.І., Лопіт С.В. та Палько Т.В.

Кожному ковтку свіжого повітря ми завдячуємо зеленим насадженням нашого краю. Саме тому гості, які в перше приїздять у карпатський край, перше що відзначають - це свіжість повітря, що і не дивно, адже ліс це - "золото" Карпат і примножувати його взялися учні 9-11 класів, які з допомогою Гешур Т.Ф, Хміль О.М., Сличко Т.І., Голянич Л.Ю., Сличко В.М. та інших педагогів висадили навколо школи 100 смерічок.

Робочий день закінчувався. Всі залишилися задоволені від проробленої роботи. Ми внесли, нехай маленьку, але свою частку в озеленення й очистку рідного краю. Тож нехай "едельвейсом цвіте
Закарпаття моє".


Фоторепортаж про цю акцію можна подивитись в нашому фотоальбомі "Зробимо Україну чистішою"
Переглядів: 913 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
2 я  
0
я тут також був

1 Олег  
0
а де працювали? на території школи чи за межами? cool

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Наше опитування:
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 200
Школа-інтернат© 2024