Головна | Мій профіль | Вихід
| Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Смотри сайты - получай ДЕНЬГИ!             Освітній портал


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Березень » 10 » З міжнародним Жіночим Днем!
23:38
З міжнародним Жіночим Днем!

Свято весни

З першим подихом весни приходить до нас одне з найчарівніших свят року– 8 Березня. Завітало воно і до Нижньоворітської школи-інтернату. Так, і це зовсім невипадково, що вшановується жінка, яка є втіленням добра, краси, любові, щирості, душевного тепла, бо усе прекрасне на землі – від світла сонця, кохання жінки.Подвійної  поваги заслуговують жінки-вчителі, що повинні у правильному руслі виховувати  не лише власних дітей, а й чужих. На знак подяки дев’ятикласники під керівництвом вихователя Лопіт Сніжани Василівни підготували чудовий концерт, який ще довго нагадуватиме нам весну. Навіть промінчики сонця, що зуміли пробитися крізь пелену сталево-сірих хмар, сприяли піднесеному настрою кожного. Ведучі Густій Оксана та Габак Олександр теплими словами розпочали концерт, запрошуючи всіх у світ ще не розгаданих весняних таємниць. Директор школи Заяць Сергій Петрович доповнив святкову атмосферу заходу своїми словами –побажаннями. Крім того, він вручив  листи-вітання з 8 Березня кожній жінці-педагогу від голови Закарпатської обласної ради І. Балоги та ректора УЖНу, депутата обласної ради М. Вегеша.


Ось і зазвучали перші акорди пісні «Мамо, мамо…» у виконанні дівчат 9-го класу. Не обійшлося і без конкурсів, учасники яких отримували солодкі призи. Перше змагання називалося «Святкове меню». Журі( Заяць С.П.,Конепуд В.М. та Глебена І.В.) визнало переможцем ученицю7 класу Годинець Василину.  У наступному конкурсі «Скатертини візерунок» зуміла проявити себе Кондрич Тетяна, а останнє змагання «Весняна  капля» дало шанс і молодшим учням випробувати свої сили.
Вірші-вітання, які лунали з уст учнів 9-го класу, залишили глибокий слід у глядацьких серцях. А монолог закоханої дівчини у виконанні Домашич  Діани змусив усіх затамувати подих, наповнив серця одвічним незбагненним почуттям любові. Пісня «Весною яблуні зацвітуть…»  викликала не тільки бурхливі аплодисменти, а й зуміла по-справжньому зачепити струни душі.
На жаль, концертна програма підійшла до завершення. Акорди останньої пісні «А я у садочок…», що органічно поєдналися з елементами хореографії, помалу стихли,а ведучі ще раз звернулися до винуватців свята, дякуючи їм за доброту, відданість, любов, яку вони дарують оточенню. Хоч  концерт закінчився, але свято ще довго пануватиме у наших серцях, адже прийшла весна, яка розбуджує від зимового сну все навколо  і змушує кожного усміхнутися життю! 

Пропоную для перегляду повну версію святкового концерту від учнів 9 класу.


Учениця 11 класу Гараздій Мирослава

Переглядів: 1024 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Наше опитування:
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 200
Школа-інтернат© 2024